SAMSUN / CANİK - Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğretmenlerimiz tarafından hazırlanıp organize edilen oyunlar, yarışmalar, müzik gösterileri ve şiirler eşliğinde kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri için Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli polislik şube müdür vekili Oğuzhan AYKIRI, komiser Ümran KUDU ZORLU, polis Memuru Kadir SÜMER, polis Memuru Kenan SEMİZ, polis Memuru Nesibe SALMAN okulumuza geldiler. Etkinliğimiz öğrenzilerimizin keçeden kesilmiş farklı renkte çift çorap süsleme etkinliği ile başladı. Sonrasında acil durumlarda yapılması gerekenlerle ilgili Oğuzhan AYKIRI bey tarafından bilgi verildi. Ayrıca konuklarımız öğrencilerimize boyama kitapları hediye etti. Bu kitaplarla boyama etkinliği de yapıldıktan sonra KANKA, öğrencilerimizle buluştu. Birlikte dans edip doyasıya eğlendiler. Etkinliğimizin sonunda öğrencilerimiz için pasta kesimi yapıldı. Etkinliğin organizasyonunda emeği geçen öğretmenlerimize ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanlarına öğrencilerimizin bu özel gününde yanlarında oldukları için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Betül ŞİMŞEK ve Duygu KESKİN organizatörlüğünde paketlenip hazırlanan hurmalar tüm öğretmen ve öğrencilere dağıtıldı. Hurmalar dağıtılırken 6/B sınıfı öğrencisi Gürsel CENİKLİOĞLU davul çalarken, 5/A sınıfı öğrencisi Hayat ALAHMAD da ramazan manisi söyleyerek ramazan coşkusunu hissettirdiler. Sonrasında organizatör öğretmenlerimizin hazırladığı pano önünde isteyen öğretmen ve öğrenciler fotoğraf çektirdiler. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Cuma günü okulumuz öğrencileriyle Düvecik Mahallesi Ova Camii'ni ziyaret ettik. Ziyaretimizde önce Mustafa ÇABA hocamız; cami ile ilgili bilgi verip, öğrencilerimizle sohbet etti. Ardından öğrencilerimize minik hediyeler verdi. Öğrencilerimizle birlikte dua edip ezan okudular. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Betül ŞİMŞEK ve özel eğitim öğretmenimiz Duygu KESKİN yönetiminde öğrencilerimiz seccade; özel eğitim öğretmenimiz Gülcihan KILINÇ ve Hülya KILIÇ yönetiminde tespih yaptılar. Yapılan seccade ve tespihler camiye hediye edildi. Gezimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yardımcı personellerimize ve Mustafa ÇABA hocamıza çok teşekkür ederiz. Tüm İslam Alemi'nin mübarek Ramazan Ayı'nı tebrik ederiz.

Mrt

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri biriminde fizyoterapist olarak görev yapan Seda Can tarafından duyu bütünleme uygulamaları ile ilgili okulumuzda bulunan materyallerin özel eğitim öğrencilerimiz için daha etkin kullanılabilmesi için öğretmenlerimize eğitim verildi. Etkinlikten ötürü kendilerine ve kurumlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan Ayı'nın geliyor olması dolayısıyla okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu el emekleriyle süslüyorlar. Hazırlıklarda emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Betül ŞİMŞEK'e, özel eğitim öğretmenlerimiz Duygu KESKİN, Pınar YILMAZ ve Gülcihan KILINÇ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı aşağıda belirtilen günden doğrultusunda okulumuz öğretmenler odasında 11.10.2023 Çarşamba günü saat 10:00'da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 18.10.2023 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır.

Saygı değer velilerimizin katılımını rica ederiz.

Okulumuz 2024-2028 Yılları Stratejik Planı Dış Paydaş Anketi

Haz

Öğrencilerimizle Samsun Büyükşehir Belediye Mavi Işıklar Eğitim ve Dinlenme Kapmında Sosyal ve Sportif Faaliyetler Yaptık...

May

Canik Namiye Mümin Erol Doğa ve Fen Okulunda etkinlikler ve piknik yaptık

May

Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı projelerin sergisi düzenlendi.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz öğrenci ve velilerimiz ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim ve Dinlenme Kampında kahvaltı ve etkinliklerle biraraya geldik.

Nis

21-26 Mart Orman Haftası dolayısı ile öğrencilerimiz ile birlikte Piazza AVM'de  Orman İşletme Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Orman Vatandır" belgeselini izledik.